NUOVA SIMONELLI OFFICIAL SPONSOR OF THE WBCNuova Simonelli is een Italiaans bedrijf met ervaring en traditie al voor vele jaren. Sinds 1936 maken ze espresso toestellen die ze exporteren over heel de wereld. Bedrijfsinvesteringen in Onderzoek & Ontwikkeling van nieuwe oplossingen in samenwerking met hun lokale universiteiten zijn een belangrijke erkenning.Nuova Simonelli is de officiële sponsor tijdens het World Barista Championship (WBC), waar ’s werelds beste barista’s hun Baristakunsten vertonen op machines van dit hoogstaande merk!
HomeBarista biedt met haar exclusieve dealerschap van de Nuova Simonelli, dé must have voor horeca en thuisbaristas in België.
Het is een betrouwbare rechterhand bij het zetten van een kop koffie met kwaliteit waar de melange van de koffie tot haar volle smaak komt, door de combinatie van de perfecte molens en de handzaamheid in het gebruik van de machines. De machines zijn gemakkelijk te bedienen, goed te onderhouden en prachtig vormgegeven. Een mooie toevoeging aan het interieur van uw keuken of zaak.