Equilibirum Water and Coffee - Home Barista

Equilibrium in water en koffie

Meer afbeeldingen

Equilibrium in water en koffie

004484

Beschikbaarheid: In voorraad (20)

49,95

Details

Het verhaal van Ronny Billemon over de fundamenten van water als basis voor koffie:

''Als gedreven barista en master water specialist heb ik het genoegen over de ganse wereld uitgenodigd te worden om lezingen, opleidingen en studies te geven over de invloed van water in de koffiewereld. Daarbij valt op dat de algemene kennis rond het water en de impact ervan op de dagelijkse koffie business een grote en complexe onbekende is. Na 3 jaar, menige lezingen en diepgaand studiewerk is het zover. Mijn boek “equilibrium in water en koffie” is er – water kennis delend op een bredere – meer eenvoudig begrijpbare en toch technische basis. Een tweetalig werk (Engels – Nederlands) Met een Engelse basis en 2de taal is dit document voor vrijwel iedereen bruikbaar (Engels / lokale taal) . Ondertussen is het ook een goede manier om de communicatie omtrent het onderwerp te beginnen tussen mensen van verschillende culturen.

Inhoud: water – waterbeheer (hoe werkt het) – impact op koffie (en smaak) - impact op apparatuur – ….

Op een meer begrijpbare manier besproken en verduidelijkt Het document telt 140 blz. en werd met groot succes aan de wereld voorgesteld tijdens de Wereld baristakampioenschappen in Amsterdam 2018.

 

Extra informatie

  • 140 pagina's
  • NL & ENG